立花家史料館 Tachibana Museum

ホーム  >  お知らせ
???????????????????????????

20/03/03

???????????????????????????

?????

photo

????????????????????????
?????????2017?12???????????????????????????????????
??????????????????????????

????????????SNS?????????????????????????????????

Tachibana museum is temporarily closed due to COVID-19.
However, we believe we will overcome these difficulties and continue our activity.
Please follow Raikiris Instagram and Facebookpage and check his appearence.
Raikiri and we are looking forward to seeing you again!

??HP?????????????????????????????????????????????????????????????

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

?????????????????????????????

???????????
?832-0069???????????
?????????????????
??????????????????????
御花 立花財団